Robert Maissan Photography

Hallo,

Ik ben Robert Maissan. Ik woon in Rotterdam, Nederland. Ik fotografeer al een lange tijd maar sinds 2008 begon ik er meer serieus mee bezig te zijn.. In de fotografie kan ik mijn gevoelens kwijt en het is leuke ontspanning, het inspireert me. Ik ben geïnteresseerd in mensen en wil hen heel graag vast leggen op de mooie momenten van het leven. Ik hou ook van om het spelen met licht en kleuren vast te leggen en het lijnen spel van het leven! Het fotograferen van modellen fashon model, dieren, interieur en architectuur is wat ik het leukste vind, evenals macro en tabletop fotografie en bewerken van foto's in Photoshop en HDR fotografie. Ben altijd op zoek naar mooie modellen om die op een hele mooie manier vast te leggen.

Rotterdam is een leuke plek om te wonen als fotograaf, met de prachtige skyline. Er zijn veel evenementen, zoals het Zomercarnaval, Le Grand Départ 2010 en de Wereldhavendagen,.

Via deze site hoop ik te leren van het werk van mijn collega fotografen, maar het belangrijkste is om te genieten van fotografie. Ik ben benieuwd om te weten wat u denkt over mijn werk, dus laat het me weten.

Ook modellen die het leuk vinden om mooi gefotografeerd te worden kunnen mij altijd vragen om foto shoot te doen. Ben altijd in voor leuke ideeën.

Groetjes Robert Maissan Photography.

Robert Maissan Photography
Rotterdam
Zuid-Holland
Nederland